LET'S INTRODUCE

Waar het begon

Ik ben Kevin Jansen een 23 jarige Dierenaar maar tegenwoordig woonachtig in De Steeg. Vanaf kinds af aan had ik al interesse in muziek. Mijn vader heeft vroeger ook als DJ gedraaid en op die manier ben ik in aanraking gekomen met het draaien van muziek voor anderen. Ik begon letterlijk met plaatjes draaien. Ik zag hoe de echte DJ's nummers in elkaar mixten en dat wilde ik ook kunnen. Vervolgens heb ik een kleine DJ controller gekocht om dit op m'n slaapkamer te proberen.

 

Mijn vader is het overigens nog steeds niet verleerd en zo staan we zelfs soms samen achter de draaitafel. Ondertussen waren mijn skills enorm bevorderd tot het kunnen mixen van nummers en maakte ik gebruik van de ‘echte’ apparatuur. Het eerste feestje waarop ik draaide voor onbekende mensen zorgde mijn muziekkeuze ervoor dat iedereen op de dansvloer ging en bleef staan. Dat gevoel dat mensen dansen op de muziek die jij voor hen kiest geeft een enorme kick! Naast het draaien als DJ wilde ik mijn eigen evenementen gaan organiseren. Zo had ik de kans om alles zo in te richten hoe ik dat zelf wilde. Dit was de reden dat Apollo XIV destijds was ontstaan.

 

KTJ Entertainment

Inmiddels ben ik heel veel leuke ervaringen rijker en is elk moment dat ik weer mag draaien een feestje. Maar mijn hoogtepunten zijn het organiseren van mijn eigen evenement vanaf 2014 en het draaien op het IJsselfeest in Dieren. Als 3500 man los gaat op jou muziekkeuze, bezorgd dat kippenvel!

 

Door al deze stappen zelf te zetten heb ik geleerd dat het enorm belangrijk is dat je overtuigd moet zijn van je eigen kracht. Op het moment dat je complimenten krijgt, van wie dit ook is, heb je het goed gedaan en daar mag je trots op zijn. Mijn doel is om dit vele jaren te blijven doen en mensen te laten dansen op de feestjes waar ik achter de draaitafel sta of zelf het hele evenement organiseer.